Zašto popravljati oštećeno staklo

Kako biste saznali zašto bi trebalo popraviti napuklo vjetrobransko staklo čim primijetite oštećenje kliknite na jedan od ključnih razloga navedenih u nastavku.

Pet glavnih razloga

Napuklo vjetrobransko staklo može se slomiti u svakom trenutku

Napuklo vjetrobransko staklo može se slomiti u bilo kojem trenutku, najčešće kad se najmanje nadate. Ako se to dogodi tijekom vožnje, moglo bi imati ozbiljne posljedice po vašu sigurnost.

Vjetrobransko staklo čini do 30% jačine konstrukcije vozila i zračni jastuk se odupire od vjetrobransko staklo prilikom napuhavanja. Ako popravite napuklo vjetrobransko staklo, ono će biti podjednako postojano kao prije oštećenja.

Kliknite ovde da biste odmah zakazali sastanak putem mreže.

Ušteda vremena

Popravak traje samo 30 minuta.

Za popravak napuklog vjetrobranskog stakla potrebno je manje vremena nego za zamjenu cijelog vjetrobranskog stakla. Napuklo vjetrobransko staklo može se popraviti za manje od 30 minuta.

Napuklo vjetrobransko staklo možete popraviti u podružnici tvrtke Carglass®  ili možete pozvati našeg tehničara da vas posjeti – kod kuće, na poslu ili na bilo kojem drugom mjestu.

Kliknite ovde da biste odmah zakazali sastanak putem mreže.

Otklonite jednu od neispravnosti prije tehničkog pregleda

Ako se na prednjem vjetrobranskom staklu nalazi oštećenje od udarca kamena, postoji čak mogućnost da ne prođete na tehničkom pregledu.

Kliknite ovde da biste odmah zakazali sastanak putem mreže.

Jednostavan popravak

Carglass®  surađuje sa svim glavnim osiguravajućim društvima. Ako su vaša stakla osigurana, vaše osiguranje nadoknađuje štetu polomljenog stakla i to izravno tvrtki Carglass® . Potrebno je samo napraviti zapisnik o šteti u vašem osiguranju, a tvrtka Carglass®  će vam zamijeniti staklo ili izvršiti popravak i uslugu izravno fakturirati vašem osiguranju.

Kliknite ovde da biste odmah zakazali sastanak putem mreže.

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas! ☎ 0800 5880