Carglass® koristi kolačiće

Kolačići su male tekstualne datoteke koje nam omogućuju da vam prepoznamo.

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se prenosi na vaše računalo, smartphone ili tablet uređaj putem vašeg web-preglednika. Kolačići se prenose na trajni medij za pohranu vašeg uređaja kada posjećujete naše web-mjesto kako biste omogućili našem sustavu da vas prepozna pri svakoj ponovnoj posjeti našeg web-mjesta te kako biste nam pomogli da pospješimo vašu uporabu našeg web-mjesta. Uporabom našeg web-mjesta, pristajte koristiti naše kolačiće.

Kolačići mogu biti privremeni (ili “sesijski”) kolačići koji se koriste samo kada posjećujete naše web-mjesto a brišu se kada zatvarate preglednik, ili trajni kolačići koji ostaju na mediju za trajnu pohranu vašeg uređaja nakon što napustite naše web-mjesto odnosno sve dok ih ne obrišete ručno ili ih ne obriše vaš preglednik nakon određenog vremena.

Koristimo kolačiće kako bismo vas zapamtili i pospješili sadržaj naše stranice.

Koristimo nekoliko privremenih kolačića kako bismo vas zapamtili kao korisnika našeg web-mjesta ali dopuštamo i trećim stranama (poglavito tvrtci Google) da koristi analitičke kolačiće (privremene i trajne) na našem web-mjestu kako bismo dobili skupne informacije o najposjećenijim područjima našeg web-mjesta i kako bismo pratili vlastito oglašavanje.

Ova informacija koristi se u cilju poboljšanja sadržaja na našem web-mjestu i radi vaše jednostavnije uporabe našeg web-mjesta te kako bi nas obavještavala o uspjehu našeg oglašavanja na internetu. Smatramo ove kolačiće minimalno nametljivim u pogledu privatnosti. Ne dopuštamo kolačićima treće strane koji prate vašeg navike pretraživanja korištenje ciljanog marketinga (ili “bihevioralno oglašavanje na mreži”) na našem web-mjestu.

 

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće.

Većina postavki za web-preglednik postavljene su za vas da možete prihvatiti naše kolačiće i kolačiće treće strane. Ipak, možete prilagoditi te postavke (u odnosu na naše kolačiće i one trećih strana) kako biste prihvatili kolačiće, da vas pitaju da prihvatite ili odbijete kolačić svaki put kada je poslan ili da odmah odbijete sve kolačiće.

Preporučujemo vam da, za najvišu funkcionalnost web-mjesta, prihvatite naše kolačiće i kolačiće trećih strana. Postavke preglednika možete promijeniti u alatnoj traci. Želite li odustati od Google Analytics kolačića (Google DoubleClick) posjetite stranicu ovog Google web-mjesta (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout) i preuzmite Google Analytics Opt-out Browser Add On.

Želite li odbiti naše kolačiće možete konfigurirati vaš preglednik da to učini ali imajte na umu da ako to učinite, određena funkcionalnost web-mjesta možda neće biti dostupna te stoga vaša uporaba web-mjesta može biti smanjena.

Društveni gumbi

Da biste implementirali gumbe za društvene medije uključujući Twitter, Facebook i YouTube i spojili ih na relevantne društvene mreže i vanjske stranice, postoje skripte domena koji su izvan naše kontrole. Imajte na umu da će ove stranice vjerojatno prikupljati informacije o vašim aktivnostima na internetu uključujući i aktivnosti na našoj stranici.

Ako kliknete na neki od ovih gumba, ove stranice će registrirati taj postupak i mogu koristiti tu informaciju. Pogledajte relevantne politike za svaku od ovih stranica kako biste se uvjerili u način na koji koriste vaše informacije te kako biste otkrili kako izbjeći ili obrisati takve informacije.

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas! ☎ 0800 5880
Trebate pomoć ? Nazovite nas na 0800 5880
Holler Box
Nazovi
Kako do nas?