Ključne činjenice

  • Carglass® popravlja ili mijenja sve vrste stakala na vozilima, bez obzira na marku, model ili starost
  • Carglass® provodi politiku „popravak prije svega“, što znači da ćemo, kad god je to moguće, prije popraviti oštećeni vjetrobran nego ga zamijeniti novim, štedeći vam na taj način vrijeme i novac
  • Ukoliko su vaša stakla osigurana, vaše osiguranje će osim zamjene prihvatiti popravak malog oštećenja na prednjem vjetrobranu. Bez obzira što osiguranje plaća za vas, uvijek je bolje da se odlučite za popravak, jer time čuvate tvornički ugrađeno staklo.
  • Carglass® surađuje sa svim najvažnijim osiguravajućim tvrtkama.Ukoliko su vaša stakla osigurana, osiguranje će štetu polomljenog stakla nadoknaditi direktno tvrtki Carglass® . Potrebno je samo da u vašem osiguranju napravite zapisnik o šteti, a Carglass® će vam nakon toga zamijeniti staklo ili izvršiti popravak i račun poslati vašoj osiguravajućoj kući.
  • Za svaku izvršenu zamjenu stakla na vašem vozilu, Carglass® daje pisano jamstvo jamstvo kojim potvrđuje da su sva auto stakla koja Carglass® koristi proizvedena pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje kao stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva auto stakla su iste kvalitete koja se označava oznakom OEM (Original Equipment Manufacturer).
  • Carglass® jamči za kvalitetu naše usluge sve dok posjedujete vozilo koje smo popravili
  • Carglass® možete u bilo kojem trenutku tijekom tjedna nazvati na besplatni broj 0800 5880
  • Carglass® je dio tvrtke Belron® , vodeće svjetske tvrtke za popravak i zamjenu stakala na vozilima koja posluje u 34 zemalja
  • Carglass® ima namjenski centar za istraživanje i razvoj – Belron® Technical – koji neprestano razvija najnovija znanja, alate i obučava naše tehničare

Naša globalna mreža

Carglass® je dio tvrtke Belron®, vodeće svjetske tvrtke za popravak i zamjenu stakala na vozilima.

Belron® je zastupljen u 34 zemalja i u Belronu® radi 12.500 visokostručnih tehničara čije usluge godišnje koristi više od 8 miljuna klijenata, što je u prosjeku jedan klijent svake četiri sekunde.

Osim tvrtke Carglass® koja posluje diljem Europe, mreža Belron® uključuje mnoge od vodećih svjetskih robnih marki u industriji popravaka i zamjene stakala na vozilima (O’Brien® u Australiji i Safelite® u SAD-u.)

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas! ☎ 0800 5880