Naša obuka

Kvaliteta obuke koju vam pružamo omogućuje vam razvoj koji vam pruža ne samo stručno znanje potrebno kako biste dobro obavljali svoj posao, već i sposobnost pružanja usluge na visokoj razini. Bez obzira jeste li novi ili iskusni tehničar poslovnice za korisničku podršku ili dio naše službe za podršku ili uprave, osigurat ćemo vam obuku za uspjeh i na profesionalnom i na osobnom planu.

Tehničari

Za novozaposlene tehničare organiziramo tečaj stručne obuke. Tečaj će vam pružiti osnovnu zdravstvenu i sigurnosnu obuku kao i smjernice za pružanje najkvalitetnije usluge klijentima. Novi polaznici će također steći praktično znanje o procesu popravka i zamjene stakala na vozilu.

Pored toga, postoji mnogo drugih mogućnosti za usavršavanje znanja i vještina tehničara – od programa za popravak i podizanje stakala za jednu osobu do Ezi-Cut i Ezi-Wire obuke i specijalističke obuke za popravak. Čak postoji i mogućnost dobivanja nacionalne stručne kvalifikacije za ostakljivanje automobila.

Savjetnici poslovnice za korisničku podršku

Kada postanete dio tima poslovnice za korisničku podršku, imat ćete pristup velikom broju mogućnosti za obuku kako biste stekli potrebna stručna znanja i vještine za dobro obavljanje svoga posla. Navedeno uključuje reviziju, informiranost o tehničkim pitanjima, upravljanje zalihama i sposobnost pružanja usluga na svjetskoj razini.

Savjetnici u centru za kontakt s klijentima

Kao dio ovog tima, pohađat ćete tečaj za tehnički i stručni razvoj. Zatim ćete kao dio tima sudjelovati u obuci čiji je cilj pomoći vam u zadovoljavanju vaših potreba za razvojem.

Također postoji i interna obuka za prvoklasne savjetnike – niz tečajeva koji pomažu svim našim savjetnicima za pružanje najkvalitetnije usluge svakom od klijenata koji se obrati tvrtki Carglass® .

Voditelji

Carglass®  je razvio opsežan program tečajeva koji će vam pomoći da usavršite kako osobne tako i profesionalne vještine, počevši od našeg osnovnog programa za voditelje. Ovaj tečaj daje novim voditeljima mogućnost pregleda svih aspekata poslovanja.

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas! ☎ 0800 5880