Poverljivost

Korištenjem naših usluga ili pristupom na naše web-odredište, slažete se sa sljedećim:

1. Sigurnost podataka:

Molimo vas da s razumijevanjem pročitate sadržaj izjave o sigurnosti.

2. Postavke komunikacije:

  • Kada koristite naše usluge, možemo vam poslati poruku e-pošte, SMS ili vam se možemo obratiti na telefon, kako bismo potvrdili vašu narudžbu ili potvrdili detalje o robi ili usluzi koje ste tražili. Zadržavamo pravo da svim korisnicima naših usluga s vremena na vrijeme pošaljemo poruku e-pošte vezano za tehničke, administrativne ili pravne obavijesti važne za naše web-odredište, naše proizvode ili usluge. Primanje ovih obavijesti nije moguće otkazati.
  • Kao dio našeg postupka kontrole kvalitete, snimamo sve dolazne i odlazne pozive u našem telefonskom pozivnom centru. Ovo je u cilju sigurnosti i provjere da smo izašli u susret svim Vašim zahtjevima.
  • Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje marketinške poruke web-odredišta putem pošte, e-pošte, SMS-a ili telefona vezano za usluge koje bi Vas mogle zanimati. Možete zaustaviti isporuku buduće promidžbene e-poruke web odredišta ili usluga tvrtke Carglass® tako da slijedite upute u e-poruci koju ste primili ili kontaktiranjem službenika za zaštitu podataka čiji se podaci nalaze u nastavku.

3. Dijeljenje vaših osobnih podataka:

Jedini samo vlasnici informacija koje se nalaze na ovom web-odredištu. Vaše osobne informacije nećemo prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način objavljivati trećoj strani, bez vaše dozvole, osim u sljedećim okolnostima:

  • Ovo web-odredište koristi program Speed-Trap softver za prikupljanje podataka o ponašanju posjetitelja. Podaci se prikupljaju anonimno i koriste se u marketinške i optimizacijske svrhe. Svi podaci o posjetiteljima snimaju se korištenjem anonimnog identiteta korisnika radi dobivanja skupnog profila korištenja. U ovu svrhu mogu se koristiti kolačići, ali samo za prikupljanje i snimanje podataka u anonimnom obliku. Prikupljeni podaci se neće koristiti za identifikaciju osobe posjetitelja i oni se ne prikupljaju s bilo kakvim osobnim podacima.
  • Osobni podaci se ne prikupljaju.
  • Vaše osobne podatke ćemo dostaviti svakoj ovlaštenoj trećoj strani u istrazi, ako vjerujemo da ste uključeni u bilo kakvu nelegalnu ili štetnu radnju ili ako smo po zakonu obvezni to učiniti ili vjerujemo da je takva radnja neophodna radi (1) poštivanja zakona ili pravnog procesa; (2) zaštite i obrane prava i vlasništva nas i naših klijenata; (3) sprječavanje prijevare; (4) zaštite od zlouporabe ili neovlaštenog korištenja našeg web-odredišta; ili (5) zaštite osobne sigurnosti ili vlasništva naših korisnika ili javnosti (npr. lažno predstavljanje ili davanje lažnih ili netočnih informacija).
  • Možemo angažirati druge tvrtke da vrše usluge za nas, uključujući na primjer obradu plaćanja kreditnim karticama. Ove tvrtke imaju pristup osobnim informacijama koje su potrebne da bi obavile svoje funkcije, a ne u druge svrhe. Obvezane su ugovorima o povjerljivosti da ne objavljuju osobne informacije u druge svrhe.
  • Možemo prenijeti našu bazu podataka korisnika, uključujući i osobne informacije sadržane u njoj, trećoj strani koja kupi sve ili značajan udio akcija u našoj tvrtci ili našem web-odredištu, bilo putem spajanja, kupovinom, reorganizacijom ili na drugi način.

4. Veze:

Naše web-odredište sadrži veze do drugih web-odredišta. Napominjemo da nismo odgovorni za politiku o privatnosti na drugim web-odredištima i savjetujemo vam da pročitate izjave o privatnosti na svakom web-odredištu koji posjetite i koji prikuplja osobne informacije.

5. Uporaba kolačića

„Kolačić“ je alfanumericki identifikator koji web-poslužitelj stavlja na vaš tvrdi disk preko vašeg web preglednika kada posjetite naše web-odredište. On omogućuje našem sustavu da Vas prepozna kada ponovo posjetite naše web-odredište i u svrhu poboljšanja naše usluge. Kolačići se mogu koristiti u svrhu dobivanja informacija o najčešće posjećivanim stranicama i vezama na našem web-odredištu. Informacije o prometu mogu se koristiti radi poboljšanja sadržaja našeg web-odredišta i olakšanja njegovog korištenja. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće, no obično možete promijeniti postavke preglednika tako da odbija kolačiće ukoliko vi to elite.

6. Brisanje Vaših osobnih informacija:

Možemo brisati informacije koje sadrže vaše osobne podatke u razdoblju od šest (6) godina od datuma vaše posljednje aktivnosti s našom tvrtkom (to može biti prodajna transakcija ili neki drugi kontakt preko naših savjetnika ili našeg web-odredišta). Ovo je zbog toga što će nam radi zakonskih ili poslovnih izvještaja biti potrebne dotične informacije.

7. Kako nas kontaktirati:

Ako imate pitanja u vezi naše Izjave o zaštiti privatnosti ili korištenja Vaših osobnih informacija ili ako tražite da ne koristimo vaše osobne informacije kontaktirajte nas na:

info@carglass.hr

8. Promjene Izjave o zaštiti privatnosti:

Povremeno ćemo ažurirati ovu Izjavu o zaštiti privatnosti kako bi ista odražavala promjene u našim uslugama i povratnoj informaciji korisnika. Ako postoje materijalne promjene ove Izjave ili načina na koji će Carglass® rabiti vaše osobne podatke, obavijestit ćemo vas istaknutom obavijesti o takvoj promjeni prije njena provođenja ili izravnim slanjem obavijesti.

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas! ☎ 0800 5880